Entrevista sobre emprenedoria i el projecte Speedgrass

El passat 17 d’abril del 2013 la periodista Helena Novellas em va fer una entrevista pels informatius de Mataró Ràdio sobre emprenedoria, arrel de la obertura de la nova Speedgrass a Parets del Vallès.

Parlo dels començaments com a empresari amb Serveis Integrals Kreagest i els Salesians de Mataró, de com va començar el projecte Speedgrass, de la diferència entre ‘emprenedor i empresari’, de la direcció de projectes, del lideratge d’equips, de la il·lusió en temps de crisi, de la creativitat i de la capacitat de treball… També parlem de l’obertura de la primera Speedgrass Store a Parets del Vallès i dels nostres projectes de futur.

IMG_3088 IMG_3080 IMG_3083

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s